Parketová deska Greenline

Parketová deska domácí produkce Green Line má poměrně širokou škálu dekorů. V porovnání s konkurenčními modely má několik výhod. Například výrobky mají vysoce kvalitní dřevo a široký výběr ošetření.

Konstrukce takové desky je klasická. Obsahuje 3 vrstvy. Vrchní část má tloušťku 3,7 mm. Střední je vyrobena z kolmých smrkových lišt a spodní je smrková dýha.

Parketová deska Greenline Effect je vybavena zámkovým připojením. Výroba desek je v Rusku plně lokalizována. To vám umožní nabídnout zákazníkům nejlepší cenu. Kolekce těchto produktů má jednopásmové a třípásmové dekory.

Parketové prvky

Sortiment těchto produktů na trhu je poměrně velký. Dnes je obtížné najít přesně ten materiál, který je ideální pro konkrétní dům. Chcete-li zakrýt podlahu a také odvrátit pozornost od nábytku, měli byste se blíže podívat na parketovou desku Greenline.

Parkety mohou být jednoproudové nebo třípruhové. V prvním případě je vrchní vrstva vyrobena z drahých dřevěných forem. S takovou deskou zaujme interiér vznešený a moderní vzhled. Druhá deska je produkt s horní vrstvou 3 řad raznic. Je to skvělé pro milovníky klasiky.

Každý z těchto typů je vyvinut nejlepšími designéry výrobce. Při použití každého z těchto typů desek můžete vytvořit originální interiér místnosti. V sortimentu výrobce je mnoho odstínů, takže výběr parketové desky pro váš domov nebude obtížný.

Výhody parket

Parketová deska Greenline má několik pozitivních vlastností, které by měly být podrobněji zváženy. Hlavní výhody těchto produktů:

  • Kvalita parketové desky Greenline je prověřena časem;
  • při výrobě desek se používají pouze přírodní materiály, což zajišťuje jejich atraktivní vzhled a praktičnost použití;
  • tyto výrobky jsou pokryty vodotěsným lakem, takže pokud tekutina vnikne, produkt se nepoškodí;
  • Tento povlak můžete použít pro místnost s jakýmkoli interiérem;
  • Jsou celkem odolné a estetické.

Parketová deska Greenline nemá žádné nedostatky a různé vizuální vady. Kromě toho jsou tyto výrobky pečlivě kontrolovány na kvalitu.

Výhody podlah Greenline si všimlo mnoho spotřebitelů. To lze posoudit podle jejich recenzí:

  • Leonid. Skládaný v venkovském domě. Vypadá to velmi krásně. Cena potěšena. U těchto peněz lze pokrytí měnit každých 4-5 let.
  • Eleno. Před několika lety byla na podlahu položena borovice. Chránit před nízkou teplotou v venkovském domě, lakované, zpracované, malované. Bylo by levnější okamžitě položit parketovou desku.
  • Andrew. Vynikající parketová deska, příjemné pro oko. Chtěl bych více barev a textur.

Takové recenze ukazují na vysoce kvalitní produkt od známé společnosti.

O společnosti

Greenline je společnost zabývající se výrobou obkladů i konstrukčních desek. Prodané zboží se neliší od konkurenčních produktů v segmentu střední ceny. Parketové desky Greenline jsou vyrobeny z domácích stromů.

Parkety od známé společnosti lze vyrábět v různých barvách. Dosahují se tónováním dřeva. Parketová deska má klasickou trojitou strukturu a je také prováděna s tradičním bezlepkovým zámkem. Díky tomu jsou parkety položeny plovoucím způsobem.

Na horní straně desky jsou pokryty 7 vrstev laku. Tím je zajištěna maximální ochrana výrobků před vodou a mechanickými vlivy.

Charakteristické rysy parket

Parkety Greenline se třemi jízdními pruhy se vyznačují nízkou cenou a přijatelnou kvalitou. Mezi jeho hlavní přednosti patří použití dobrých odrůd stromů. Díky tomu je v parketách docela málo uzlů. Kromě toho existuje mnoho modelů se složitým zpracováním.

Většina modelů kolekce Greenline Effect je vyrobena z popela a dubu, které rostou v Rusku. Tato směs se dodává do továrny ze Švédska. Lakování se provádí také u kartáčovaných modelů.

Parkety Green Line jsou vybaveny tradičním bezlepkovým zámkem známým každému profesionálnímu psovodovi. Pokládání parket se provádí na korkové podložce nebo na jejím ekvivalentu. Standardní požadavky jsou stanoveny pro základnu: výškový rozdíl by měl být 2 mm na každé 2 m2. m. V tomto případě nemůže být základna uvolněná. Kromě toho musí být suchý.

V Evropě již dlouho existuje móda pro ekologické a přírodní povlaky. V Rusku se v poslední době stala oblíbená i podlahová deska. Vysvětlení je poměrně jednoduché. Takové parkety jsou vytvořeny podle moderních německých technologií, takže se snadno instalují a jsou obzvláště esteticky příjemné. Spojuje krásu parket s praktičností laminátu. Cena od tuzemského výrobce za takový povlak je poměrně nízká.

Vlastnosti parket Green Line

Zelená čára v překladu z angličtiny znamená „zelená čára“. Zelená barva symbolizuje ekologii a pohodlí. Parkety Green Line Effect mají takové vlastnosti. Může být položen v jakékoli místnosti. Díky speciálnímu lakování jsou podlahové desky spolehlivě chráněny před poškrábáním, ke kterému dochází během her dětí a zvířat.

Po položení parket v domě je příjemná vůně dřeva. Lakový povlak kromě ochrany před mechanickým poškozením působí také jako ultrafialový filtr. Po mnoha letech vzor podlahy nejen nezmizí, ale také získá zvláštní hloubku. Výběr podlah Green Line je vynikajícím řešením pro ty, kteří se chtějí cítit v dřevěném domě.

Mikropóry jsou zachovány v parketech Green Line Effect, které zajišťují přirozenou regulaci vlhkosti v místnosti. Pokud je vlhkost vzduchu vysoká, zůstává nátěr stále co nejsilnější. Taková deska je vyrobena z jasanu nebo dubu. Před výrobou odborníci pečlivě vyberou stromy, které splňují určité požadavky. Spodní vrstva je vyrobena z jehličnatého dřeva.

Pokládka parketové desky připomíná instalaci laminátové podlahy. Zámek UNLIN je téměř identický s upevněním laminátové podlahové lamely. Můžete dokonce položit desky Greenline ve sportovních centrech. To je zajištěno elasticitou povlaku. V tomto případě však musí být namontován na speciální protokoly. Síla podlahové desky je také bezvadná. Výrobce zaručuje poměrně dlouhou životnost těchto výrobků - až 25 let při pokládání v obytné budově. Na základě recenzí si parkety po 3 až 4 letech provozu zachovávají svoji atraktivitu a svěžest.

Potahový design

Parkety známé značky se vyrábějí pomocí moderního vybavení. Stroje jsou zakoupeny od BURKLE. Tato společnost vyrábí technologická a spolehlivá zařízení. Díky tomu je parketová deska vyrobena z vysoké evropské kvality. Takový produkt není z hlediska vzhledu horší než zahraniční konkurenti.

Jednosměrný vzor

Parkety s efektem Greenline, které mají vzor s jedním pruhem, působí velmi působivě. Díky elegantnímu zkosení vypadají lamely na každé straně velmi krásně. Při instalaci takové desky se vytvoří speciální vizuální svazek. Každá lamela má originální kresbu. Na podlaze se vzor na rozdíl od laminátové podlahy neopakuje.

Díky jednopásmovému vzoru můžete vizuálně zvětšit plochu místnosti. Podle hodnocení zákazníků jsou nejoblíbenější dekory podlah Greenline: Royal Oak a Smoked White Oak. První možnost se týká třícestných cest.

Třípruhové parkety

Náklady na produkty z této řady jsou nižší než náklady zástupců jednokopových produktů. Tyto pruhy se liší ve velkolepé hře tmavých a světlých pruhů v každém prvku podlahy. Takové vlastnosti parketových desek přitahují znalce dřevěných podlah. Třípruhové výrobky připomínají drahé parkety.

Ve třícestné verzi najdete také bílý kouřový dub. Obzvláště atraktivní jsou Oak Atik, stejně jako Thermo Ash a Robusto Oak. Všechny fotografické dekory jsou poskytovány v konkrétních obchodech. Barvy, ve srovnání s evropskými značkami, nejsou příliš mnoho, ale i vybíravý kupující si bude moci vybrat tu nejlepší volbu.

Získání parketové desky je příležitostí k vytvoření atmosféry venkovského domu i ve velkém městě. Díky tomuto rozhodnutí můžete vytvořit originální interiér bytu. Kromě toho se instalace podlah z tohoto materiálu provádí rychle a bez problémů. Pro práci nemusíte lákat odborníky.

Video: Záklop půdy - Co jsou palubky A, B, C, AB a BC ? - Podlahy 2024